päls

Älskar pälsvästar över skinnjackor, så himla fint och så mysigt! Hade velat haft en grå/svart också men det får bli nästa gång! Har redan hunnit använt denna två gånger & den är ju så extra fin till bootsen.. Åh!
 
 
 
 

1 K O M M E N T A R E R
Tips & inspiration

löv över hela gatorna

..Alltså känslan av att veta om en sak var en person nog helst önskar man var ovetande om, hahaha. Galet vad Falun är litet och vad lätt det är att få reda på saker! Anyway, idag är det Tisdag (nähä????) och jag har som vanligt varit i skolan och jobbat mig igenom dagen! Imorgon börjar jag klockan 11.10 och ska därför spendera natten tillsammans med min pojkvän då vi börjar samtidigt! Ska hoppa in i duschen nu direkt då jag måste bli klar innan han plockar upp mig. Hoppas ni mår bra för det gör jag, ha det bra!
 

1 K O M M E N T A R E R
Allmänt

TIPSNågot vi alltid jobbar med på stylistlektionerna är ju sneställda penslar samt skugga för ögonbrynen, jag själv har alltid använt mig utav en ögonbrynspenna (har varit en standard i sminkväskan) men det blir ju så mycket bättre resultat med hjälp av en sneställd pensel samt skugga till ögonbrynen! Det är för det första mycket enklare, ser naturligare ut samt blir över lag mycket finare.
 
Så idag under lunchen när jag och tjejerna var och kikade en sväng på stan inhandlade jag lite snabbt en sneställd pensel (trots att jag redan har en från skolan som jag även kan använda hemma så ville jag ha en till) och skuggor! Super! Fick bli basics från H&M då jag inte kände för att lägga ner någon dyrare slant på smink just idag då jag gått LÖS på pengar under Göteborgsresan.. Haha! Detta tillsammans kostade endast ca. 70kr(?)!