Vilken hårförlängning?

Hej! Är jätte sugen på löshår, men vet inte riktigt hur jag ska göra för att få fram rätt färg och längd osv, hur gjorde du?:)
 
Hej! Vi båda har använt oss av löshår lite fram och tillbaka under många år men ingen av oss är experter på ämnet. Vilken färg & längd vi haft är bara något vi testat oss fram till. Eftersom att båda har mörkbrunt hår så har det inte varit svårt att veta vilken färg vi ska ha (alltså just mörkbrun). Har du en hårfärg som är svår att matcha, så beställ den du tycker är mest lik din färg & gå sedan till frisören och be dom matcha förlängnignen till ditt naturliga hår om det inte skulle passa. Det brukar även stå i beskrivningen under håret vad det är för ton i färgen osv. Längen är en smaksak, vi har alltid beställt 50cm som är det längsta på de flesta hemsidor. Sedan har vi ofta klippt upp det själva hemma eftersom att de flesta förlängningar är rakt avklippta i topparna (eller alldeles för glesa). Tänk även på att köpa ett helt trens, antingen med clip-on's vid sidan av(se till att ha nål och tråd för då får du sy fast dem själv) eller med clip-on's som redan är påsydda(lite dyrare). Vissa hemsidor säljer nämligen till exempel 5cm slingor för sig, så se till att du beställer så det räcker till hela håret!(Det brukar stå hur många g hår det är, 100g räcker till normaltjockt hår).
Clip-on's är det allra bästa allternativet att välja kring hårförlängning enligt oss! 
 
Hoppas att du är nöjd med svaret och lycka till med köpet! Skulle du behöva ytterligare hjälp ställer vi gärna upp, skriv isåfall till någon av oss på facebook. :)
 
 

Kommentera här: