-

Jag ska vara ÄRLIG och säga att jag har tvekat på Nellys klänningar, eftersom (precis som nämnt förut) har jag fått hem en och annan klänning som varit trasig eller setat jättekonstigt på. Det är väl egentligen nackdelen med att beställa på internet när det jäller just passform, men när jag fick hem en helt trasig klänning blev jag bra besiken.. Sedan dess har jag faktiskt inte beställt någon klänning (iallafall) men mycket annat! Gillar deras nya lilla kategori som heter party in style, mycket fina klänningar och klackar!
 
 
1 HÄR (FAVORIT) /// 2 HÄR /// 3 HÄR
Ettan var lite sådär halvlik klänningen jag fick utav Gustavs syster nyligen om man tänker bort ärmarna, må vara därför den var favoriten av de tre, haha! Ser fram emot att inviga den! 
 
1 HÄR (FAVORIT) /// 2 HÄR /// 3 HÄR

Har egentligen svårt att säga vilken som är favoriten av dessa då alla tre är i princip lika snygga iallafall. Love it! Tror jag gått i öppna klackar endast en gång (?) tidigare och just den gången var jag väl inte superbekväm i det, har väl föredragit annat men vad är det man brukar säga, ska man vara fin får man lida pin! Haha. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: